Crazy straw

Häromdagen kom min pojkvän och satte ett crazy straw i mitt dricksglas. Jag tar ju mediciner hela tiden så har alltid nån dricka till hands, orkar inte halta till köket varje gång jag ska ta ett piller.

Han gör alltid såna småsaker. Han tror själv att han inte är romantisk, men enligt mig är han det. Han hittade mitt favoritgodis, som inte säljs i de flesta butiker, och kom med en liten påse häromdagen.

Det är sånt som räknas. Inte att han köper mig julklapp, födelsedagspresent eller middag på alla hjärtans dag. Sånt gör man för att man "måste". Det är de små sakerna som räknas. Det som gör att vardagen inte är grå, att inte ens förhållande till vardags är grått.

Och allt han gör nu när jag inte kan. Precis allting jag behöver och kanske inte behöver men gärna vill. Det är då man har en relation att räkna med.

Att få ett crazy straw i sitt glas när man är fast i samma stol hela dagarna och måste proppa i sig mängder med piller (just nu 30 st piller per dag) piggar upp mer än man kan tro. :)

Kommentarer
Postat av: Lisa

Åååh. Mysigt!

2010-06-08 @ 05:31:05
URL: http://melvinsmamma.bloggagratis.se/
Postat av: alexandra - VADFANSKAJAGHETA.SE

Hoppas sovit gott :) <3

http://vadfanskajagheta.se/2010/june/mandag-tranar-mitt-kna.html

2010-06-08 @ 06:43:59
URL: http://vadfanskajagheta.se
Postat av: alexandra - VADFANSKAJAGHETA.SE

sv: vsg =) sånna där e så goda:D

2010-06-08 @ 13:44:47
URL: http://vadfanskajagheta.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0