Hit och dit

Ryggen blev bättre och abstinensen blev bättre, så jag fortsatte enligt planerna och sänkte opiaterna med ytterligare 5mg igår. Vilket resulterade att jag inte kom upp ur sängen imorse. Tänker er att ni är galet kissnödiga när ni vaknar, men det gör så ont i ryggen att ni inte hittar nåt sätt som fungerar att resa sig på. Snacka om panik.

Sen tog det många timmar innan smärtan lättade. Men jag tog en liten promenad runt vårt hus och ett till och det mjukade upp stelheten till 90%. Fast efter eftermiddagsvilen så var det nästan lika svårt att komma upp som i morse. Förstår mig inte på det där. När jag lägger mig gör det ont, fast ont som när man kört stenhårt hela dagen och är helt slut och så lägger man sig och musklerna blir toklyckliga över att få slappna av. Tycker att det sen borde gå lättare att röra sig istället för svårare.

Jag och min sambo har börjat spela igen. Vi hade ett uppehåll på kanske 2 mån. Men jag kände att jag behövde nåt att göra. Klart jag hellre skulle vilja skriva, teckna eller plugga men min hjärna är liksom inte ifatt än. Den är fortfarande fluff. Och ännu mer så i den här värmen (ja, jag dricker jättemkt). Vill bara ha nåt att göra om dagarna som gör att jag mår bättre och spelet gör det. Och det är lite så att om jag börjar spela så kan inte min sambo låta bli och tvärtom. ^^

Idag har jag även nojat över hur det ska gå med maten i veckan. Hade jag vetat att mina föräldrar inte skulle komma hade jag beställt mat, men trodde ju vi skulle åka och storhandla. Jag kan bara få hemkörning tis-tors. Och om min sambo jobbar kväll så går det inte för jag kan inte packa upp. Så nu kan jag beställa till onsdag och då måste jag ha 6 måltider klara. Men min sambo är som vanligt väldigt stöttande och rar så han påminde mig om att jag har raggmunk och pannkaka i frysen. Sen så har jag också några finska piroger (usch, vad det inte var gott med köpta piroger, måste nog be mormor fixa några åt mig). Förutom det har jag några skivor fullkornsbröd så jag kan göra varma mackor och några konserver soppa. Så jag klarar mig!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0